• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2019

08:48

U NOVOM BEČEJU OTVOREN TEREN ZORAN ERCEG: Deco, trenirajte! Verujte u sebe!

Košarka

U NOVOM BEČEJU OTVOREN TEREN ZORAN ERCEG: Deco, trenirajte! Verujte u sebe!

Podeli vest

U nastavku velike akcije kompanije MOZZART "Sto terena za jednu igru", košarkaško igralište koje je ponelo njegovo ime, svečano je u Novom Bečeju otvorio bivši reprezentativac Zoran Erceg.

Kompletno renovirani teren nazvan po krilnom centru Olimpijakosa, Bešiktaša i CSKA iz Moskve, nalazi se u Ulici Maršala Tita, gde će mladi sportisti i rekreativci moći će da se bave svojim omiljenim sportom na novoj, specijalnoj podlozi, na kojoj se sada nalaze koševi sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Pre nego što je Zoran Erceg, koji je u Novom Bečeju počeo svoju seniorsku karijeru, presecanjem vrpce zvanično otvorio rekonstruisani novobečejski poligon za stasavanje budućih generacija profesionalnih košarkaša, posetioci su uživali u revijalnoj utakmici podmladka košarkaškog kluba "Jedinstvo" iz Novog Bečeja, a potom su imali priliku da čuju i njegovu poruku za sve njih.

- Svoje prve sportske korake napravio sam baš na ovom terenu koji je tada izgledao daleko lošije. Mnogo sam zahvalan kompaniji Mozzart na ovoj njihovoj akciji, kao i tome što su odlučili da jedan od tih terena bude baš u Novom Bečeju jer znam koliko deci ovo znači i koliko će ih ovakav teren dodatno motivisati da se bave sportom. Moja poruka za sve njih je da treniraju, veruju u sebe i da naporan rad mora kad tad da se isplati -  rekao je Erceg.

Na takmičenju u šutiranju trojki organizovanom u okviru programa, svoje umeće publici su demonstrirali i novobečejski ljubitelji košarke, a najbolji šuteri među njima osvojili su i vredne nagrade.

Sve prisutne koji su svojim dolaskom uveličali svečano otvaranje košarkaškog terena "Zoran Erceg" pozdravio je i pokrajinski poslanik skupštine Vojvodine Matija Kovač, koji je istakao koliko Novom Bečeju i njenim građanima znači donacija kompanije Mozzart.

Foto: mozzart

 

- Jako smo srećni i zahvalni kompaniji Mozzart što smo dobili ovako divan i vredan poklon. Počastvovani smo što ovaj teren nosi ime Zorana Ercega koji se vinuo u svojoj karijeri do velikih košarkaških visina Ovaj teren će mnogim generacijama iza Zorana biti veliki podstrek da vredno treniraju i podsećaće ih da neko ne mora da bude iz Novog Sada ili Beograda da bi uspeo, već da je to moguće i kada potičeš iz male sredine-  naglasio je Kovač.

Teren u Novom Bečeju je 76. obnovljeno sportsko igralište koje je Mozzart rekonsturisao u okviru svoje akcije „100 terena za jednu igru". Prema rečima direktora sektora za korporativne komunikacije Borjana Popovića, ulaganje u društvenu zajednicu je strateško opredeljenje kompanije Mozzart.

- Ovo je 76. teren koji smo otvorili u akciji "100 terena za jednu igru", kojom smo se svrstali među najveće akcije za podršku i omasovljenje sporta. Mi kao kompanija živimo od sporta i uvek gledamo da sportu i vratimo. Otvaranjem ovog terena mladim Novobečejcima omogućeno je da vode zdrav način života i odrastu u sportiste u uslovima kakve imaju profesionalci, i nadamo se da će na ovom terenu ponići neki novi Zoran Erceg. Naša misija je da mladima usadimo sportski i timski duh kakav postoji u saradnji kompanije Mozzart za gradovima i opštinama širom Srbije svaki put kada sa nesmanjenim entuzijazmom pripremamo obnovu i svečano otvaranje novih sportskih igrališta. Još terena urađenih po profesionalnim standardima u narednom periodu otvorićemo i Kragujevcu, Čačku, Užicu, Beogradu...,- najavio je Popović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17