• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2019

12:06

VOĐA I LIDER! Sale biranim rečima govorio o Teu, možda mu je baš on falio za medalju u Kini!

Košarka

VOĐA I LIDER! Sale biranim rečima govorio o Teu, možda mu je baš on falio za medalju u Kini!

Podeli vest

Miloš Teodosić je več podigao na noge celu Italiju, ali i košarkašku javnost u celoj Evropi! Jedna partija bila je dovoljna, a njegov trener Aleksandar Đorđević govorio je biranim rečima

Teo je blistao protiv Venecije, a Sale je bio oduševljen.

- Način na koji je ta pobeda stigla je veoma važan. Nije lako pobediti kada gubite 35 minuta. Ipak, klupa nam je dala veliki doprinos. Naročito, Miloš. On je vođa, oseća da ima tu ulogu i tokom izlazaka “propovedao” je mir i koncentraciju svojim drugovima. Ali gledam kako svi igraju, Baldi Rosi je u odbrani imao vrlo dobar učinak, čak je i Hunter sa klupe imao dobar uticaj. Ima još nešto na čemu treba raditi, ali kako kažu moji stari treneri, "kad pobediš uvek je bolje" - rekao je Đorđević.

(VIDEO) KAD SI MAJSTOR, MALO TI TREBA! Ovako je prošao Teov prvi kontakt sa loptom u novom klubu!

I sada je jasno koliko je Teo falio "orlovima" u Kini! Falio nam je lidar na parketu, a možda bi sada sijala medalja oko vrata da se kapiten nije povredio. Ova partija bila je magična.

Možda je baš Teodosić bio taj poslednji delić slagalice koju je Sale pokušavao da složi. Šteta, i sada je jasno bez kakvog majstora smo igrali na SP.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija