• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

21:05

BOGDAN NA LETO PRED ODLASKOM IZ KINGSA! Srpski košarkaš je ovim potezom nagovestio mogući rastanak sa Sakramentom!

Košarka

BOGDAN NA LETO PRED ODLASKOM IZ KINGSA! Srpski košarkaš je ovim potezom nagovestio mogući rastanak sa Sakramentom!

Podeli vest

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović odlučio je da ne produži ugovor sa franšizom iz Kalifornije pa će na leto biti tzv. povlašćeni slobodan agent

To će mu omogućiti da dobija ponude od drugih timova u NBA, ali će Kingsi imati povlašćeni položaj, odnosno u slučaju izjednačavanja ponude drugih timova Bogdanović će ostati u Sakramentu.

Ovakav potez člana idealne petorke ovogodišnjeg Mundobakseta sugeriše da je 27-godišnji košarkaš uveren da može da i zbori ugovor veći od 10,6 miliona dolara, koliko bi kao igrač Kingsa imao garantovano u narednoj sezoni.

U protekloj sezoni u Kingsima, svojoj drugoj u NBA, beležio je 14,1 poen, 3,8 asistencija i 3,5 skokova po susretu za oko 27 mintua na parketu u proseku.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija