• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

23:16

HRVATI UVEK PADAJU U EUFORIJU! Rađa bez dlake na jeziku: Već pričaju kako ćemo ići u Tokio po medalju!

Košarka

HRVATI UVEK PADAJU U EUFORIJU! Rađa bez dlake na jeziku: Već pričaju kako ćemo ići u Tokio po medalju!

Podeli vest

Dino Rađa, prvi čovek Stručnog saveta KS Hrvatske, kaže da njegovu reprezentaciju čeka mnogo važnija stvar u ovom trenutku od kvalifikacija za Olimpijske igre

Hrvatska je kao domaćin dobila veoma tešku grupu u kvalifikacijama za Olimpijske igre u kojoj igraju: Brazil, Tunis, Rusija, Nemačka i Meksiko.

Hrvatska je igrala pre tri godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, gde je u četvrtfinalu eliminisana od strane Srbije.

- Grupa je takva kakva je i voleo bih to da ostavimo sa strane. Čeka nas puno važnija stvar u ovom trenutku, a to su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021. Mi Hrvati uvek padamo u euforiju. Već čujem da neki pričaju kako ćemo u Tokio ići po medalju, a zaboravljaju da nas čekaju utakmice u protiv Holandije, Švedske i Turske, u kojima ćemo biti bez NBA igrača - rekao je Rađa za "Index.hr".

HRVATI U BEDAKU, KUKAJU NA SAV GLAS! Nije moglo gore, nismo imali sreće, Srbija već u Tokiju!

KOKOŠKOV - NAJBOLJE ŠTO IMAMO! Micić pohvalno o novom selektoru Srbije, a evo šta kaže o kvalifikacionoj grupi!

 

Legendarni hrvatski košarkaš je prokomentarisao i grupu.

- Najteža grupa, ali sve se to može proći. Jaki su i Rusi i Brazilci i Nemci, ali jaki smo i mi. Niko tu nije bauk da ga se treba plašiti. Igramo pred domaćom publikom, ako ćemo biti kompletni, imamo odličnu ekipu i ne vidim zašto ne bismo prošli. Ali ponavljam, za nas su sad primarne kvalifikacije za Evrobasket. Zamislite da to ne prođemo -  zaključio je Rađa.

(VIDEO) SRBIJA DOBILA RIVALE U KVALIFIKACIJAMA ZA OI! "Orlovi" u grupi sa Novim Zelandom i Dominikanom, čekaju nas Italijani u finalu!

NAJVEĆI STRAH SELEKTORA SRBIJE! Evo čega se Kokoškov posebno pribojava!

 

Kvalifikacije su na programu 23-28. juna 2020, a samo prvoplasirana ekipa će proći na OI.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija