• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

23:35

POČELA JE NOVA SEZONA U EVROLIGI! Zenit SRUŠIO Efes u Istanbulu! Šaras imao uspešan debi protiv CSKA!

Košarka

POČELA JE NOVA SEZONA U EVROLIGI! Zenit SRUŠIO Efes u Istanbulu! Šaras imao uspešan debi protiv CSKA!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa izgubili su na svom terenu od Zenita iz Sankt Peterburga 73:69 na startu nove evroligaške sezone

Efes je imao napad za izjednačenje ili prednost, međutim Kruno Simon je promašio sve u šutu za tri poena na 24 sekunde do kraja. 

DELIJE, STIŽE VAŽNA VEST! Vesterman je glavna TEMA!

Potom se ušlo u penal završnicu u kojoj je Pengos bio stopostotan. Kanađanin je utakmicu završio sa 24 poena i sedam asistencija, a pratio ga je Kej Si Rivers sa 14. U poraženom timu uz Micića dobri su bili Simon sa 14 i Buboa sa 12.

 

 

Sa druge strane Olimpijakos je na svom parketu doživeo poraz od 68:67 od litvanskog Žalgirisa, dok je Makabi u Tel Avivu bio bolji od Albe sa 80:73!

 

 

Košarkaši Barselone pobedom su počeli novu sezonu u Evroligi, pošto su večeras na svom terenu pobedili moskovski CSKA sa 76:66 (24:14, 17:19, 14:15, 21:18). Barselonu su do pobede vodili Brendon Dejvis sa 18 i Nikola Mirotić sa 17 poena, dok je Aleks Abrines dodao 13. U timu CSKA bolji od ostalih bili su Tornike Šengelija sa 15 i Majk Džejms sa 13 poena.

Ekipa Barselone će u drugom kolu gostovati Zenitu, dok će CSKA dočekati Makabi iz Tel Aviva. Košarkaši Valensije pobedili su Asvel na svom terenu sa 65:63 (18:17, 19:16, 13:14, 15:16).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Derik Vilijams sa 15 poena, dok su Nikola Kalinić i Bojan Dubljević utakmicu završili sa po šest postignutih poena. U ekipi Asvela najbolji je bio Mustafa Fal sa 14 poena. Košarkaši Valensije u narednom kolu gostuju Real Madridu, a Asvel gostuje Milanu.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija