• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

17:00

(ANKETA) OSTALO JE ČETIRI SATA DO OKRAŠAJA VEČITIH! Ko pobeđuje u prvom ovosezonskom DERBIJU!

Košarka

(ANKETA) OSTALO JE ČETIRI SATA DO OKRAŠAJA VEČITIH! Ko pobeđuje u prvom ovosezonskom DERBIJU!

Podeli vest

Košarkaši Partizana sastaju se sa Crvenom zvezdom u prvom ovosezonskom večitom derbiju u okviru ABA lige. I Delije i Grobari žele da njihov tim trijumfuje, ali pobednik mora biti samo jedan

Crvena zvezda je od starta sezone u boljoj formi i za sada joj dobro ide na svim frontovima. Sa druge strane Partizan je usled lošeg starta smenui Vladu Šćepanovića, a a sve to nadovezalu se i povrede Ognjena Jaramaza, Vila Mozlija kao i Markusa Pejdža, koji je samo dan pred derbi polomio nos!

Foto: Starsportphoto

Novi trener PArtizana Sašo Filipovski je razmrdao tim i pokušaće da sa crno-belima nanese prvi poraz Zvezdi u ABA ligi ove sezone.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija