• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

23:32

OBRADOVIĆ BESAN POSLE POBEDE! "Nisam zadovoljan..."

Košarka

OBRADOVIĆ BESAN POSLE POBEDE! "Nisam zadovoljan..."

Podeli vest

Crvena zvezda je od gotovog napravila veresiju i umalo izgubila već dobijem večiti derbi protiv Partizana. Na kraju ekipa Saše Obradovića je slavila sa 86:85

Nije bio Saša Obradović preterano zadovoljan nastupom svoje ekipe posle katastrofalne završnice meča i jedva izvojevane pobede!

- Važno je pobediti. Uvek izlaziš s dobrim osećajem na parket. Nije bila preterano kvalitena utakmica, više rezultatom interesantna. Dosta grešaka u odbrani. Umor zbog Evrolige i dve sedmice duplog programa. To se odrazilo na koncentraciju, na momente smo bez ikakvog povoda davali Partizanu šansu da se vrati u utakmicu. Najvažnija je pobeda, možda je ovako i slađa malo. Nisam preterano zadovoljan, samo rezultatom - iskren je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Obradović  je i kao igrač bio učesnik večitog derbija, ali kaže da to nije to bez publike.

- Nije prava atmosfera. Stalno se nadamo da ćemo ponovo da igramo pred našom publikom koja je najbolja nas svetu - jasam je strateg crveno-belih!

Foto: Starsportphoto

Crvenu zvezdu već u četvrtak očekuje utakmica u Evroligi, a u Beograd stiće Efes. 

- Nama je najvažnija ova pobeda i to nam je bio prioritet. Dobro je da smo pobedili. Efes je ekipa za F4. Nadam se da ćemo i mi vremenom da dođemo do ritma s manje utakmica i putovanja. Nadam se da ćemo uspeti malo i da se osvežimo posle Efesa. Oni imaju pun roster, jedna od najboljih ekipa u Evroligi, nemamo šta da izgubimo, igraćemo hrabro - podvukao je Saša Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Postaćeš pravi trener kad organizuješ 2 akcije za završnicu. Ova improvizacija sa penzionisanim rekovalescentom nigde ne vodi. Ko pametan još dopušta da u poslednjem napadu, kada su dovoljna SIGURNA DVA poena, neko sam improvizuje i šutira za tri poena. Tako radite već 2-3 utakmice. Tu napad završava ULAZ pravog beka i eventualno dodavanje na centra. Nauči obradoviću od trenera i odvratnog čoveka koji mrzi Zvezdu više od svih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija