• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

09.01.2021

10:29

ŠTA TO ZNAČI ZA ABA LIGU? Evroliga daje novu A licencu

Košarka

ŠTA TO ZNAČI ZA ABA LIGU? Evroliga daje novu A licencu

Podeli vest

Francuski košarkaški klub Asvel postigao je načelni dogovor sa Evroligom o dobijanju trajne licence za učešće u tom takmičenju, rekao je danas prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu

- Nadam se da bi do kraja februara, početkom marta mogli da objavimo sporazum i integraciju Asvela u dugotrajnog člana Evrolige - rekao je Bertomeu.

Asvel će tako postati 12. klub, od 18 učesnika ove sezone, sa A licencom Evrolige.

Ta licenca će garantovati francuskom klubu učešće u Evroligi u narednih 10 sezona.

Šta to u narednim sezonama znači za ABA ligukoja za sada ima jedno mesto u eliti, videćemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija