• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

23:00

"BOMBA" IZ TURSKE! Micić prelazi u FENERBAHČE!

Košarka

"BOMBA" IZ TURSKE! Micić prelazi u FENERBAHČE!

Podeli vest

Srpski košarkaš Vasilije Micić jedan je od najtraženijih igrača u svetu košarke

Tokom dana je Evropom odjeknula vest o tome da je Fenerbahče ponudio ugovor Miciću, a sve je preneo turski novinar Gokan Ture! 

Po njegovim informacijama čelnici Fenera su se sastali sa Miškom Ražanotovićem i izneli mu ponudu za transfer Vasilija Micića. 

Foto: Reuters

Posle sjajne sezone svesni su izgleda u Efesu da će teško uspeti da zadrže Micića, o čemu je pričao generalni menadžer Alper Jilmaz. Ipak, u klubu su računali da srpski plej nikako neće pojačati konkurtenciju već da će ići u NBA ligu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija