• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2021

12:14

CAR! DONČIĆ IZNAJMIO AVION ZBOG SLOVENIJE! Čović otkrio malo poznate detalje! Nije ni čudo što idu na OI!

reuters

Košarka

CAR! DONČIĆ IZNAJMIO AVION ZBOG SLOVENIJE! Čović otkrio malo poznate detalje! Nije ni čudo što idu na OI!

Podeli vest

Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde, istakao je da je za krah košarkaša, koji nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre, najmanje kriv Igor Kokoškov i pozvao Košarkaški savez Srbije i predsednika Danilovića da preuzmu odgovornost

U finalu kvalifikacionog turnira Srbija je poražena od Italije. Samo je Slovenija od zemalja iz regiona izborila plasman na Olimpijske igre, a o tome je pričao i Nebojša Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde otkrio je jedan nepoznat detalj vezan za asa Dalasa Luku Dončića koji je predvodio Slovence do Tokija.

Foto: reuters

 

Sloveniji svaka čast, napravili su odličan rezultat. Luka Dončić je dao primer kako se ponaša vrhunski sportista. Ne znam koliko se zna, ali on je iznajmio avion sa kojim je doputovao i Marjanović, da bi stigao na vreme na pripreme reprezentacije - rekao je Čović prilikom gostovanja na televiziji "Pink".

Foto: Starsportphoto

 

- O njegovoj igri i liderstvu koje je pokazao u Litvaniji, nemam šta da kažem. To liderstvo je napravilo ogromnu homogenost, oni dišu kao jedan, borbeni bataljon, svako hoće da stane za svakog i da pomogne. To se kod nas nije osećalo i tu najmanje krivim Kokoškova. Kako je valjao Slovencima, a ne nama? - poručio je Čović.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija