• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

14:17

MARINA MALJKOVIĆ ĆE BITI LJUTA! Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili!

reuters

Košarka

MARINA MALJKOVIĆ ĆE BITI LJUTA! Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili!

Podeli vest

Košarakšice Srbije izgubile su danas od Španije 85:70 u drugom kolu Olimpijskih igrara u Tokiju

Naredni protivnik Srbije je Južna Koreja, dok će Španija igrati sa Kanadom

Želim da čestitam Španiji na totalno zasluženoj pobedi, znali smo da će želeti revanš za sve što je bilo na Evropskom prvenstvu - izajvila je selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković.

Foto: Tanjug

 



- U prvom poluvremenu su sve igračice koje su ulazile u igru pokazale šta je to što želimo, u napadu i odbrani. Shvatili smo i kako će oni igrati protiv nas. I, kao što sam rekla, znali smo da će jako želeti „osvetu”za poraz u Valensiji. Mi jednostavno nismo nastavili da igramo na taj način u drugom poluvremenu. Znali smo da će biti veoma agresivne u odbrani i da će pokušati da nas izguraju daleko od koša, da će igrati oko perimetra… U tome su i uspeli. Igrali smo veoma skromno -

Foto: reuters

 


- Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili u vezi sa našom odbranom, ali najviše u vezi sa napadom. Kao što sam rekla, imali smo veoma lošu reakciju u drugom poluvremenu, na njihovu agresivnu odbranu.

Kapitenka Jelena Bruks takođe je čestitala Španiji na sjajnoj utakmici.

Foto: Tanjug

 



- Boli nas kada vidimo ovakav rezultat, znamo da smo mnogo bolje od ovoga. Kao što je i selektorka rekla, samo smo u prvom poluvremenu ispoštovale naš plan utakmice, i možda tokom nekoliko minuta u nastavku… I to je bilo to. Kao što sam rekla i pre utakmice, protiv Kanade smo imale sreće i nismo kažnjene za naše greške. Poznavajući Španiju i šta su želele da urade ovde zbog svega šta se dešavalo na Evropskom prvenstvu, znali smo da će kazniti naše greške mnogo jače nego što je to Kanada uradila, ali, olimpijski turnir se nastavlja. Za par dana imamo veoma važnu utakmicu protiv Koreje. Moramo da učimo iz grešaka koje smo pravile u ovom meču i da se fokusiramo na naredni meč. Nadamo se plasmanu u četvrtfinale - rekla je Bruks.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija