• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

16:16

GENIJALAC RUBIO ELIMINISAO ARGENTINU! Španci se NAMEĆU kao veliki FAVORITI! /FOTO/

Tanjug/AP

Košarka

GENIJALAC RUBIO ELIMINISAO ARGENTINU! Španci se NAMEĆU kao veliki FAVORITI! /FOTO/

Podeli vest

Košarkaši Španije savladali su Argentinu sa 81:71 u reprizi finala sa Mundobasketa i tako obezbedili plasman u četvrtfinale

Španci su bili neverovatni u prvom kolu protiv Japana, a dobru igru preneli su i protiv Argentine. Nisu Gaučosi uspeli da se revanširaju za poraz u finalu Svetskog prvenstva, već im je Furija nanela drugi poraz u grupi i eliminisala ih iz daljeg takmičenja - 81:71.

Foto: Tanjug/AP

Ponovo je blistao Riki Rubio! Španski plej kada obuče dres reprezentacije dobije posebnu energiju, a danas je sa 26 poena zatrpao koš Argentine. Uz to je dodao pet skokova i četiri asistencije. Sa druge strane Nikolas Laprovitola je upisao 27 poena, ali novi bek Barselone bio je nedovoljan za pobedu protiv Furije. 

Današnji meč imao je i jednu "romantičnu" notu pošto su se na Olimpijskim igrama ponovo sastali veterani i legende svetske košarke Pau Gasol i Luis Skola, ali ovoga puta centar Španije zadovoljniji nastavlja takmičenje. 

Foto: Tanjug/AP

Španci će u narednom kolu igrati za prvo mesto protiv Slovenije, dok Argentini predstoji borba za častan završetak takmičenja protiv domaćina Japana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija