• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

17:22

SADA DA IZGINEMO ZA SRBIJU, ILI JESI ILI NISI! Marina Maljković poslala SNAŽNU poruku nakon pobede!

Tanjug/AP

Košarka

SADA DA IZGINEMO ZA SRBIJU, ILI JESI ILI NISI! Marina Maljković poslala SNAŽNU poruku nakon pobede!

Podeli vest

Košarkašice Srbije plasirale su se u četvrtfinale Olimpijskih igara nakon što su savladale Južnu Koreju sa 65:61

- Mnogo smo loše odigrale, mnogo loše, bez fokusa i glave, već treću jutakmicu zaredom i sada je tema skupiti se i "izginuti" za svoju zemlju. Bez ikakvih fraza, ili jesi ili nisi - rekla je selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković posle teške pobede protiv Koreje (65:61) i plasmana u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Foto: Tanjug

Iako je delovalo da će Koreja biti najlakši protivnik u grupi ispostavilo se da je protiv azijske selekcije bilo podjednako teško kao protiv Kanade i Španije. 

- Neverovatno je koliko je jak ovaj turnir, ne postoji ekipa koju možeš unapred da dobiješ. U Aziji se dešava nešto kada je u pitanju ženska košarka, strrahovito se napreduje. Ogromna je razlika u odnosu na Rio i s razlogom imamo ovako teško utakmice - izjavila je Maljković srpskim izveštačima iz Japana.

Teško je kada znaš šta te očekuje, živiš ovde, znaš kako fukcioniše, a igračice ne znaju, dodala je selektorka Srbije.

Foto: Tanjug

 

- Tako je sa nama Evropljanima, mislimo neće baš 40 minuta da rade isto, ali hoće, videli smo i u drugim sportovima. Zato smo planirali prijateljske utakmice pre Igara, ali od toga nije bilo ništa - istakla je Maljković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovac

pre 2 godine

Никад нико недао Бог да изгине за Србију. ЗА Србију треба играти и борити се тако да победите непријатеља и живите даље!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija