• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2021

22:28

BRAVO MAJSTORI! NIKO NIJE NI SUMNJAO! Srbi PONOVO prvaci EVROPE!

reuters

Košarka

BRAVO MAJSTORI! NIKO NIJE NI SUMNJAO! Srbi PONOVO prvaci EVROPE!

Podeli vest

Basket reprezentacija Srbije je šampion Evrope!

Aleksandar Ratkov, Dejan Majstorović, Mihailo Vasić, Miroslav Pašajlić doneli su Srbiji novu zlatnu medalju sa prvenstva Evrope!

Naši basketaši pobedili su Litvaniju u finalu 20:14. Srbija je tako treći uzastopni put postala šampion Evrope!

Foto: reuters

 

To je našim momncima pošlo za rukom  2018. i 2019. godine! Prošle godine Evropsko prvenstvo nije održano zbog pandemije koronavirusa. Povela je Litvanija zakucavanjem Bukelisa, koji je onda pogodio i bacanje za 2:0. Vasić je pogodio uz faul, realizovao dodatna bacanje i izjednačio! Posle ukradene lopte, Vasić lako pogađa za preokret. Vrlo brzo je Litvanija opet izjednačila.

Poveli su rivali Srbije 4:3, pa je Pašaljić sjajnim driblingom izbacio protivnika, pogodio uz faul i realizovao bacanje.  Na četiri i po minuta do kraja, Litvanija je izjednačila na 8:8, pa Vasić pogađa dvojku za 10:8.

Još jednu dvojku za 12:8 pogađa Vasić, pa Pašaljić pogađa dvojku za 14:8 na dva i po minuta do kraja i tu je sve bilo rešeno. Ratkov je sa dva bacanja potvrdio pobedu i doneo veliko slavlje našoj selekciji!

Treće mesto osvojila je Poljska, pošto je savladala Rusiju 19:18.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija