• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

17:13

ŠOK! Uhapšen bivši košarkaš Partizana! Pronevereno 4 miliona dolara, završio iza rešetaka!

Košarka

ŠOK! Uhapšen bivši košarkaš Partizana! Pronevereno 4 miliona dolara, završio iza rešetaka!

Podeli vest

Otkrivena je velika prevara u Americi, a bivši košarkaš Partizana, Milton Palasio, koji trenutno obavlja funkciju pomoćnog trenera Portland Trejlblejzersa, završio je u zatvoru posle velike akcije policije povodom malverzacija bivših NBA igrača oko zdravstvenog osiguranja

Slobode je lišeno skoro 20 NBA igrača! Pronevereno je četiri miliona dolara, a Palasio je ime koje je najpoznatije javnosti u Srbiji, jer je jednu sezonu proveo u Partizanu, sa kojim je osvojio sve trofeje pre 13 godina, tačnije 2008!

 

 

On je u crno-belom dresu igrao i 2009. godine, ali je tada u Humskoj proveo svega nekoliko sedmica.

Foto: Starsportphoto

 

Pored Palasija uhapšeni su i Antoan Rajt,  Ruben Paterson, Sebastijan Telfer, Darijus Majls, Edi Robinson, Gregori Smit, Glen Dejvis, Džamario Mun, Terens Vilijams, Alan Anderson, Toni Alen, Šenon Braun, Melvin Eli, Toni Roten i Kristofer Daglas Roberts.

Prema optužnici, oni se terete za rasprostranjenu šemu prevare plana podnošenjem lažnih zahteva za nadoknadu medicinskih i stomatoloških troškova, koji nikada nisu ni bili. Sve se to dešavalo najmanje u periodu od 2017. do 2020. godine.

Pre dve godine na društvenim mrežama osvanula i lažna vest da je Palasio preminuo, nakon čega se i on sam nasmejao nakon poziva novinara sa pitanjem da li je živ!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jaypalm456

pre 2 godine

Jel ima neko u tom klubu da nije povezan sa kriminalom. Na stadionu bunker, glavosece, droga a izgleda da im je i odabir stranaca po istom modelu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija