• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

09:35

SKANDAL U PODGORICI! Trener hteo da bije sudije, jurio ih po terenu! /VIDEO/

Starsportphoto

Košarka

SKANDAL U PODGORICI! Trener hteo da bije sudije, jurio ih po terenu! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti pobedili su Valensiju u drugom meču u Evrokup (71:70)

Ipak, meč u "Morači" obeležile su ružne scene. Trener Valensije  Đoan Penjaroja po završetku meča je hteo da se obračuna sa sudijama. 

Penjaroja se posle pozdrava sa stručnim štabom podgoričkog kluba, krenuo da trči ka tunelu. Na sreću, obezbeđenje ga je zaustavilo pre nego što je napravio veći incident. Penjaroja je navodno pri zaletanju u tunel probao i fizički da nasrne na sudije i udari nekog od njih.

Vijesti pišu da je moguće da će dvostruki osvajač Lige šampiona sa San Pablo Burgosom biti priveden i na informativni razgovor u policiju.

 

 

Budućnost je slavila košem Džastina Kobsa, koji je pogodio za pobedu na 22,2 sekunde pre kraja, a onda ukrao loptu Bojanu Dubljeviću.

Penjaroja kasnije nije hteo da govori o incidentu u tunelu, tokom konferencije za medije, ali je kratko konstatovao da "zna da li je u poslednjem napadu bio faul“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija