• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2021

10:49

Vasa Micić i Majk Džejms NAJBOLJI u 15. kolu Evrolige!

Starsportphoto

Košarka

Vasa Micić i Majk Džejms NAJBOLJI u 15. kolu Evrolige!

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Vasilije Micić i američki košarkaš Majk Džejms najkorisniji su igrači 15. kola Evrolige.


Oni su podelili MVP nagradu jer su u pobedama svojih ekipa ostvarili indeks korisnosti 31.


Micić je predvodio Anadolu Efes u pobedi protiv Baskonije 87:72. Za 27 minuta zabeležio je 24 poena (šut iz igre 8/13), četiri skoka, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Posle ove pobede Anadolu Efes je na sredini tabele sa sedam pobeda i osam poraza.

Foto: Starsportphoto

 



Majk Džejms je bio centralna figura u pobedi Monaka na gostovanju Žalgirisu nakon produžetka 107:98.

Amerikanac je upisao 20 poena, čak 14 asistencija i pet skokova i bio je najzaslužniji što je Monako prekinuo seriju od pet poraza u Evroligi, a sada ima skor od šest pobeda i devet poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija