• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

09:16

PANTERI ELIMINISANI OD PODGORIČANA! Stefanović ŽALI bar za jednom pobedom!

Starsportphoto©

Košarka

PANTERI ELIMINISANI OD PODGORIČANA! Stefanović ŽALI bar za jednom pobedom!

Podeli vest

Košarkaši FMP-a poraženi su i u drugom meču četvrtfinala ABA lige, pa su završili ovogodišnje učešće u regionalnom takmičenju porazom u seriji od 0:2

Trener Pantera Nenad Stefanović sportski je priznao poraz i čestitao crnogorskom šampionu na trijumfu.

- Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobedi. Bili su mirniji i koncentrisaniji i na kraju su slavili. Biću malo subjektivan, mislim da smo zaslužili barem jednu pobedu u seriji. Smatram da su presudile izgubljene lopte. Kada smo zaustavili Kobsa i Silija u trećoj četvrtini, ušli su igrači sa klupe i doprineli i tu se vidi njihov kvalitet. Čestitam mojim igračima na dobroj ABA sezoni i drago mi je da se u hali na drugoj utakmici uzastopno prvalo “FMP, FMP” i da je napravljena dobra singergija sa navijačima - rekao je Stefanović.

Kratka pauza između dva meča i povrede Džonsa i Nevelsa, bile su otežavajuća okolnost po Pantere.

- Nezgodno je i za mene kao trenera, jer sam u 19.30 saznao da može da igra. Džone je imao želju, ali nije 11 dana treneirao, kao što ni Nevels nije danas trenirao i igrao je na svoju odgovornost. Bilo bi bolje da smo imali trening posle dolaska s puta iz Podgorice. Na kraju smo imali svoje šanse, ali smo napravili previše grešaka da bismo dobili ovakvu ekipu - kaže trener FMP-a, pred čijom ekipom su sada dani za odmor i oporavak, a onda obaveze u domaćem prvenstvu:

- Daćemo im malo odmora posle napornog ritma u poslednje tri nedelje. Nadam se da ćemo biti kompletni i da ćemo biti spremni za polufinale domaće lige - dodao je mladi stručnjak.

Foto: Starsportphoto©

Nenad Stefanović

Tokom čitave sezone, šansu su dobijali mladi igrači, a kako ističe, zadovoljan je njihovim učinkom u odnosu na kvalitet lige.

- Nije bilo lako i kada znamo da je meni prva godina i da je tim nov, sigurno da je bilo rezerve. Liga nije laka, svaki poraz i greška se kažnjavaju, ali su oni radom pokazali zaslužili šansu i dobro odgovorili na pruženu priliku - istakao je Nenad Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija