• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

19:40

OGLASIO SE ANĐUŠIĆ! Srpski košarkaš BESAN nakon Pešićeve odluke! DOGOVOR JE BIO DRUGAČIJI, sve sam saznao iz NOVINA!

Starsportphoto

Košarka

OGLASIO SE ANĐUŠIĆ! Srpski košarkaš BESAN nakon Pešićeve odluke! DOGOVOR JE BIO DRUGAČIJI, sve sam saznao iz NOVINA!

Podeli vest

Srpski košarkaš Danilo Anđušić nije bio zadovoljan zbog odluke selektora Svetislava Pešića da ne bude deo reprezentacije

Selektor Srbije Svetislav Pešić u utorak je saopštio spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo. Među pozvanima nema Danila Anđušića koji se teško pomirio sa odlukom selektora što je i prokomentarisao na svom Tviteru

Dan kasnije, novi košarkaš Partizana dao je i zvaničnu izjavu povodom odluke Svetislava Pešića.

- Bio sam jako iznenađen kada sam video spisak. Nije mi bilo jasno s obzirom na sezonu kakvu sam imao, u ekipi koja je igrala top 8 u Evroligi i s obzirom na partije u poslednje dve-tri godine i za klub i za reprezentaciju. Dogovor je bio da se čujemo po završetku prethodnog 'prozora', a pre okupljanja. Niko me nije pozvao, za sve sam saznao iz novina - rekao je Anđušić za portal "Nova". 

Foto: Starsportphoto

Anđušić je sa Monakom imao sjajnu sezonu u Evroligi, a odmah po kraju takmičenja u francuskom prvenstvu vratio se u Srbiju. Nekoliko dana je radio sa reprezentacijom, ali je potom došlo do dogovora i on nije zaigrao protiv Letonije i Belgije. 

- Reprezentacija je za mene pre svega velika čast i uvek sam bio tu, da se odazovem pozivu. Baš iz tog razloga sam odmah po završetku sezone u Monaku, odmah po sletanju iz Liona u 3 sata ujutru krenuo i došao u Beograd misleći da cu biti deo tima. Verovao sam i spremao se za to. Ništa od toga nije bilo, jer kako je rečeno, bilo je malo vremena za trening sa ekipom. Po dogovoru, i to sam, naravno, prihvatio - objasnio je košarkaš Partizana. 

Za kraj, Anđušić je imao i poruku za svoje saigrače iz reprezentacije pred Evropsko prvenstvo na kom će Srbija gađati najviši plasman i zlatnu medalju. 

- Uvek sam bio realan i žestoko radio za sve što sam postigao. Zato mislim da sam zaslužio mesto na širem spisku. Nema potrebe za bilo kakvim senzacionalnim naslovima, jer ovo je samo moje mišljenje, ništa više. Reprezentaciji želim samo najbolje, bio ja deo ekipe ili ne. Želim da vrate zlato kući, gde i pripada. Biću verni navijač, kao i uvek do sada - podvukao je Anđušić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija