• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

23:05

ITUDIS NA ČISTOM SRPSKOM ČESTITAO NAVIJAČIMA! Svaka Vam čast na ATMOSFERI! Selektor Grčke BESAN na ARBITRE!

Starsportphoto

Košarka

ITUDIS NA ČISTOM SRPSKOM ČESTITAO NAVIJAČIMA! Svaka Vam čast na ATMOSFERI! Selektor Grčke BESAN na ARBITRE!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Dimitris Itudis čestitao je reprezentaciji Srbije na pobedi protiv njegove reprezentacije, ali je potencirao i to što osim Janisa Adetokumba nijedan njegov košarkaš nije imao slobodno bacanje

Itudis je čestitao Srbiji pobedu, kao i navijačima na atmosferi koju su napravili.

- Dobili su meč, svaka im čast na tome, borili smo se, dvojica igrača su se povredila, nadamo se da nije nešto strašno. Ova diskusija oko bacanja je već uveliko počela. Igrači žele da igraju košarku pred sjajnom atmosferom, svaka čast Srbima na sjajnoj atmosferi. Nagrađeni su, ali mislim da smo i mi igrali vrlo dobru utakmicu, ali ima detalja koje moramo da popravimo. Dali smo Jaramazu da da dve trojke, Jokiću isto uz zvuk sirene. Drugi igrači nisu bili na bacanjima, sem Janisa. Verovatno nismo bili dobri da izvlačimo faulove, Kalates i Slukas nisu to mogli da urade, nisu bili dovoljno dobri - rekao je Dimitris Itudis.

Osvrnuo se Itudis i dešavanja u grupi I, gde je Letonija iznenadila Tursku, a Velika Britanija selekciju Belgije.

- Pre svega, ako su pobedili, čestitke ako su pobedili. Nisam sklon tome da imamo nešto u džepu, ušli smo mi i Letonija sa 3-1, ali to nije prednost do kraja. To je prva stvar, a drugo se ne zna koji će tim biti tu kroz prozore u novembru. Svaka utakmica je važna i za nas i za Srbiju i za Belgiju... Da li je bilo komplikovano, bilo je već i pre utakmice. Što se tiče povreda, bio sam jasan, jedini način da se sport, izvanredan sport, da bude bolji što se tiče loudinga igrača. Što se tiče nas, oba igrača su imala problem sa povredama i nisu mogla da se vrate, doktori su tu da snime i da vide.

Još jednom o slobodnim bacanjima o kojim je govorio i Tajler Dorsi.

Tajler Dorsi je govorio za slobodna bacanja. Nismo dobili faulove, pokušaćemo da Kalates, Slukas, Tajler da dobiju više faulova. Što se tiče strategija, gospodin Pešić će vam reći. Možda je on odlučio da ne faulira ostale - istakao je Itudis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija