• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

12:13

FIBA PRESEKLA! Evo ko sudi FINALE EVROBASKETA!

Košarka

FIBA PRESEKLA! Evo ko sudi FINALE EVROBASKETA!

Podeli vest

Košarkaši Španije i Francuske igraće večeras u Berlinu za titulu prvaka Evrope, a uprkos tome što uoči šampionata nisu bili u krugu favorita, boriće se za najsjajnije odličje. Sada je poznato i ko će deliti pravdu

FIBA je saopštila da će Slovenac Boris Krejič, Letonac Martins Kozlovskis i Ademir Zurapović iz Bosne i Hercegovine suditi finalni meč Evropskog prvenstva za košarkaše između Španije i Francuske.

Veliko finale će biti odigrano večeras od 20:30 sati u Berlinu! Španija će po četvrti put pokušati da osvoji zlato na EP, a Francuska drugi put.

Foto: Tanjug

 



U borbi za treće mesto od 17.15 će igrati Nemačka i Poljska.

Foto: Tanjug/AP

 

Inače, FIBA je na zvaničnom sajtu dva dana pre početka turnira objavila "power ranking" po kom su četiri glavne selekcije za medalju bile: Srbija, Slovenija, Grčka i Litvanija, ali niti jedan od pomenutih rivala nije stigao do same završnice! Kvalitet i doza sreće presudili su da dve selekcije stignu do finala, a ostaje da se vidi ko će osvojiti titulu da ovogodišnjem Evrobasketu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija