• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2022

21:53

DELIJE, HVALA! Radonjić pričao o NAVIJAČIMA nakon što je savladao ZVEZDU u Pioniru!

Starsportphoto©

Košarka

DELIJE, HVALA! Radonjić pričao o NAVIJAČIMA nakon što je savladao ZVEZDU u Pioniru!

Podeli vest

Košarkaški Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od ekipe Panatinaikosa sa 75:77 (24:18, 14:24, 18:15, 19:20), u utakmici drugog kola Evrolige

Crveno-beli su upisali i drugi poraz na startu nove sezone Evrolige, dok je grčki tim upisao prvu pobedu. Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Ben Bentil sa 18 poena, Hasan Martin je dodao 12, Luka Mitrović je ubacio osam, a Nikola Ivanović poen manje.

Ekipu Dejana Radonjića je do pobede u hali "Aleksandar Nikolić" vodio Marijus Grigonis sa 17 poena, Arturas Gudaitis je postigao 12, a Mateuš Ponitka deset poena.

- Čestitam mojim igračima. Očekivano teška utakmica. Jasno da je osećaj specifičan, hvala svima na fantastičnom dočeku i iskreno atmofera je bila sjajna sve vreme. Navijači su kvalitetno podržavali Zvezdu i bili su korektni prema nama - rekao je Dejan Radonjić nakon pobede. 

Grčki velikan je u prvom kolu poražen od Real Madrida te nema sumnje da je današnji trijumf od ogromnog značaja za Zelene. Upravo to povrđuje i Dejan Radonjić. 

- Mislim da smo protiv Reala u prvom kolu takođe odigrali dobro. Znate da je mnogo ekipa imalo igrače na Evropskom prvenstvu, i mi smo zbog toga patili. Znate da je samo par igrača od prošle sezone tu. Plus povrede. U kratkom periodu smo gledali što više da pružimo. Imali smo šansu i Real sa pobedimo. Jasno je da moramo u svakom meču da dajemo maksimum. Bez obzira da li je Evroliga ili domaće prvenstvo. Došli smo da odigramo dobar meč. Bila je takmičaraski dobra utakmica, bilo je dosta toga što košarku čini lepom. Jedna lopta i odluka je nama donela pobedu, što nam puno znači. Zbog samopouzdanja i rasporeda koji je težak - dodao je strateg Panatinaikosa. 

Foto: Starsportphoto

Interesovalo je novinare mogu li Zeleni da budu konkurenti u borbi za sam vrh u Evroligi, ali Radonjić ističe da je još uvek rano komentarisati to. 

- Čekamo Voltersa i da vidimo kako ćemo izgledati. Sigurno da su timovi koji imaju više zdravih igrača u prednosti. Jako teško je dati odgovor na to kada ćemo biti na našem maksimumu - objasnio je iskusni strateg. 

Donedavno je Radonjić sa klupe predvodio Crvenu zvezdu koju je danas pobedio, a potom je crnogorski stručnjak izneo svoje impresije o igri beogradskog velikana na startu sezone. 

- Zvezda je igrala dobar meč. Bili su dobri i protiv Efesa, pobedili su Budućnost. Fali im igrača i sigurno će biti bolji u narednom periodu - podvukao je Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija