• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2023

14:18

HRVATSKI STRUČNJAK SKIDA KAPU KAMPACU: Čista košarkaška poezija...

ABA liga/KK Split/Ivica Cavka

Košarka

HRVATSKI STRUČNJAK SKIDA KAPU KAMPACU: Čista košarkaška poezija...

Podeli vest

Crvena zvezda je deklasirala Budućnost 76:56 u ABA ligi, a Aco Petrović oduševljen je Fakundom Kampacom

Fenomenalni plejmejker bio je blizu tripl-dabl učinka u glavnom gradu Crne Gore - 14 poena, 12 asistencija i 8 ukradenih lopti.

To nije promaklo ni Acu Petroviću. Legendarni hrvatski košarkaš i trener oglasio se na društvenim mrežama.

- Kvaliteti Kampaca svima su vrlo dobro poznati, ali me jedna stvar impresionirala. Onog trena kada je postalo jasno ko će biti pobednik, pratio sam samo odbrambena postavljanja Kampaca. Čista košarkaška poezija koja je rezultirala sa osam ukradenih lopti -  napisao je Petrović.

 

 

 

Foto: printscreen

Aco Petrović oduševljen Fakundom Kampacom

Fakundo može da igra u ABA ligi, ali je u Evroligi. Zbog kazne koju Crvena zvezda ima, zabrana registrovanja novih igrača traje do 28. februara. Mada, možda bi Kampaco ranije mogao da se nađe na parketu.

Foto: beta

 

- Za sada igra samo ABA Ligu, videćemo šta će biti i kada će početi da igra i Evroligu - rekao je Duško Ivanović posle utakmice u "Morači".

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17