• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

09:29

OVOGA KOD NAS NEMA! Zvezda i Partizan RASPAMETILI poznatog grčkog novinara! SRBI ISPISALI ISTORIJU!

Starsportphoto

Košarka

OVOGA KOD NAS NEMA! Zvezda i Partizan RASPAMETILI poznatog grčkog novinara! SRBI ISPISALI ISTORIJU!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u dramatičnom evroligaškom meču (78:79), drugom odigranom ove sezone u najjačem takmičenju Starog kontinenta.

Ono što posebno upada u oči jeste da ni na drugom večitom derbiju nije bilo većih incidenata, iako su na tribinama bili prisutni navijači i jedne i druge ekipe. Naravno, prozivke, transparenti i sve ostalo što prati derbi bili su prisutni, ali nije došlo ni do kakve fizičke eskalacije, prekida meča, ubacivanja predmeta na parket, gađanja sudija, čega smo se proteklih sezona nagledali u ABA ligi.

Foto: Starsportphoto

Pitanje koje se sada generalno postavlja jeste zbog čega to nije moguće sprovesti u regionalnom takmičenju, a ozbiljne pohvale stižu od grčkog novinara Harisa Stavrosa, koji radi za tamošnji priznat portal Sport 24, a koji je bio prisutan na oba večita derbija - u dvorani "Aleksandar Nikolić" i u "Štark Areni", a koji su odigrani u Evroligi.

Kaže da je oduševljen činjenicom da su i jedni i drugi mogli na tribine, da je sve bilo organizovano do tančina i žali što je to nemoguća situacija u Grčkoj, naravno, misleći na duele između Olimpijakosa i Panatinaikosa, koji su često obilovali incidentima, prekidima i svim propratnim.

- Istorija je ispisala da su Srbi brilijantno organizovali dva večita derbija sa navijačima iz obe ekipe. Sa dobrom kooperacijom, bez ijednog predmeta koji je pao na teren, bez tuča i sa navijanjem i za pobednike i gubitnike. Mi smo, nažalost, jako daleko od toga - napisao je Stavros.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija