• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

06:36

ZVEZDA I PARTIZAN SU TO ZASLUŽILI! Obradović ZAGRMEO: Evroliga MORA DA RAZMISLI...

Beta

Košarka

ZVEZDA I PARTIZAN SU TO ZASLUŽILI! Obradović ZAGRMEO: Evroliga MORA DA RAZMISLI...

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je u intervjuu za Basketnjuz da Partizan i Crvena zvezda zaslužuju da igraju Evroligu

- Priča se o formatu, hoće li biti više klubova nego što je sad. To ne znam, međutim, verujem da Crvena zvezda i Partizan imaju kvalitet, jer ovo nije samo za ovu sezonu. Imamo ozbiljan projekat za naredne godine. Evroliga bi trebalo da razmisli o tome. Svi smo se obradovali zbog toga kako su organizovani derbiji. Ovo je primer. Nadam se da ćemo nastaviti, bez obzira koju ligu igramo. Takvi bi trebalo da budemo. Od prvog dana, kada sam predstavljen kao trener Partizana, ovako sam razgovarao. Uvek sam želeo da budem pozitivan sa velikim poštovanjem prema svim ljudima, uključujući Crvenu zvezdu i njene navijače, čelnike, trenere i igrače. I nastaviću tako - istakao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Osvrnuo se trener "crno-belih" na svoje igrače i njihove kvalitete.

- Tokom razgovara sa prijateljima i trenerima koji to prepoznaju, rekli su mi da će vrednost ovih igrača rasti narednog leta. Dakle, pitanje je kako zadržati neke od njih. Siguran sam da ćemo ponovo imati veoma dobar tim. Znam da ovi momci mnogo vole da igraju za Partizan. Nije samo novac u životu ono što svakog pokreće. Svako od nas mora da pronađe motiv u sebi da zna šta hoće od života. Verujem da ima mnogo razloga da verujemo da će Partizan biti stalni učesnik Evrolige. Znate šta je za mene posebno? To što ljudi verovatno zaboravljaju da je Partizan najmlađi tim Evrolige. Nađite mi bilo koji drugi tim sa igračima kao što su Tristan, koji ima 19, Madar 22, Trifunović 21, Smailagić 21, te Balša Koprivica 21 godinu. Ovo nema niko u Evroligi. Ti momci kod nas igraju na šta sam veoma ponosan - zakljućio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija