• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

23:30

PITALI ŽOCA DA LI ŽALI ZA NBA LIGOM...  Ko zna šta bi bilo da nisu spomenuli - INTERVJU! Tu je bio kraj!

Starsportphoto

Košarka

PITALI ŽOCA DA LI ŽALI ZA NBA LIGOM... Ko zna šta bi bilo da nisu spomenuli - INTERVJU! Tu je bio kraj!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović ne smatra da je pogrešio što se nikada nije okušao u NBA ligi.

Srpski stručnjak je u intervjuu za španski "DAZN" rekao da je interesovanje za njega postojalo.

- Tokom 2010. godine zvao nas je Detroit, mene i Dimitrisa Itudisa. Džo Dumars je naš prijatelj, bili smo sa njima u predsezoni i nekim mečevima kada je sezona počela. Nikad nije bilo konkretnog kontakta. U jednom momentu me je pozvao menadžer i rekao da je jedan tim želeo da odradi intervju sa mnom. Vidite, ja intervjue dajem novinarima. Ako neko ne zna ko sam ja i šta mogu da uradim, onda to nije ozbiljno, tako sam rekao. Možda sam pogrešio, možda, ali takav sam - rekao je Obradović.

Dodaje kako smatra da trenerima u Evropi nije lakše nego kolegama u SAD gde se, prema njegovom mišljenju, lakše stiže do poena.

- Nemam NBA iskustvo, ali takođe mislim da postoje neke razlike u pravilima zbog kojih mislim da u Evropi lakše može da se priprema utakmica. Lakše je poentirati u NBA zbog dimenzija terena i pravila o tri sekunde u odbrani. O tome govore i trojica najboljih košarkaša na svetu, koji su Evropljani – Nikola Jokić, Luka Dončić i Janis Adetokumbo - zaključio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija