• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2023

19:47 >> 19:55

SRAMOTA! ČOVIĆ MORAO DA ČUVA SINA TOKOM UTAKMICE... Horor SCENE u Čairu!

Tanjug

Košarka

SRAMOTA! ČOVIĆ MORAO DA ČUVA SINA TOKOM UTAKMICE... Horor SCENE u Čairu!

Podeli vest

Nemile scene u dvorani Čair morala da gledaju i deca.

Utakmica između FMP-a i Mege u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća na kratko je prekinuta u četvrtoj četvrtini nakon sramnog skandiranja navijača. Na meti razjarene mase bila je i porodica Čović, a nemile scene morala su da gledaju i deca...

Na meti je, kao što smo rekli, bila porodica prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića. Među funkcionerima bio je njegov sin Filip koji je u društvu svog sina pratio utakmicu u dvorani Čair, a u jednom momentu želeo je da zaštiti svog naslednika sramnog navijanja.

Foto: Starsportphoto©

Filip Čović je pokušao da "zapuši" uši svom sinu tako što ga je zagrlio... Ružne i nepotrebne scene posebno što se radi o deci, a na meti nisu samo oni o kojima se skandira već svako ko je u prilici da sluša.

Podsećamo, utakmica je nastavljena nakon što je tribina u dvorani Čair ispražnjena. Mega je slavila posle velikog preorekta i u nedelju će igrati u finalu protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Partizana koji je na programu od 21 čas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 1 godinu

Čović je kriminalac - zaslužio je sve ružno što ga prati...

innbecilo brutale

pre 1 godinu

Jadno dete. Mora se dete zaštiti od ubica, fašista, anarhista, kriminalaca, ludaka, budala, avanturista, izdajnika i zlikovaca. Otac i država moraju zaštiti dete. Ja sam uvek govorio, mora se navijati za crvenu zvezdu. Ako ne znate za koga, vi vidite, ras2pitajte se za koga najbolji, največi, najpametniji svih vremena među nama navija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17