• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2023

18:10

NEMA OPUŠTANJA, CIBONA IMA KVALITET! Duško Ivanović pred gostovanje Zvezde u Hrvatskoj!

Starsportphoto

Košarka

NEMA OPUŠTANJA, CIBONA IMA KVALITET! Duško Ivanović pred gostovanje Zvezde u Hrvatskoj!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da njegov tim mora ozbiljno da pristupi utakmici sa Cibonom

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 15:30 gostuju ekipi Cibone u okviru 20. kola ABA lige.

- Ekipa Cibone odigrala je nekoliko zaista dobrih utakmica ove sezone. Niti nas zavarava rezultat prve utakmice, niti njihova pozicija na tabeli, to je tim u kome igra nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, ali i nekoliko njih koji imaju dosta iskustva na ovom nivou takmičenja u ABA ligi. Moramo ozbiljno da odigramo ovu utakmicu, i da do kraja meča održimo koncentraciju kako bi u dobrom raspoloženju dočekali duplo kolo Evrolige, ali i održali poziciju na tabeli ABA lige - izjavio je trener "crveno-belih" za zvanični sajt kluba.

Bek Crvene zvezde Stefan Lazarević dodao je da njegova ekipa mora da opravda ulogu favorita na terenu.

- Ozbiljno pristupamo ovoj utakmici, jesmo favoriti, ali to moramo da opravdamo na parketu. Važan meč za nas, jer želimo da zadržimo prvo mesto ali i nakon pobede u dobroj atmosferi dočekamo duplo kolo EL. Neće biti opuštanja, jer Cibona ima svoj kvalitet nekoliko vrlo iskusnih, ali i mladih talentovanih igrača i odigraće ovaj meč bez pritiska. Svakako idemo na pobedu - zaključio je Lazarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija