• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

07:50

Jasikevičijus se provodio u Atini posle poraza, ČELNICI BARSELONE KIPTE OD BESA! (VIDEO)

printscreen

Košarka

Jasikevičijus se provodio u Atini posle poraza, ČELNICI BARSELONE KIPTE OD BESA! (VIDEO)

Podeli vest

Barselona je poražena na dve poslednje utakmice u Evroligi, od Olimpijakosa (70:77) i Fenerbahčea (73:81), a na društvenim mrežama se pojavio video snimak iz jednog noćnog kluba u kojem se vidi kako se trener Šarunas Jasikevičijus provodi.

Litvanski stručnjak je posle meča u Atini dao sebi malo oduška, pa je sa suprugom bio na koncertu Ane Visi u jednom atinskom klubu.

Na snimku se vidi da Jasikevičijus uživa za "sve pare", a to nije promaklo čelnicima Katalonaca, koji su besni zbog ovakvog ponašanja. Smatraju da je neprofesionalno. Jasno je i zbog čega, samo nekoliko sati nakon što je ekipa pretrpela poraz u Pireju, trener je otišao u provod. Navodno je litvanskom stručnjaku u klubu društvo pravio i jedan član stručnog štaba, ali se ne navodi o kome je konkretno reč. 

Barselona je treća na tabeli Evrolige sa učinkom od 18 pobeda i 10 poraza. Dva koraka je iza vodećeg Olimpijakosa i jedan iza Reala, uz meč više od Madriđana, a preti im Monako sa identičnim učinkom. 

Naredni meč Katalonci igraju protiv Crvene zvezde (17. mart, 20.30), pa nema sumnje da će Jasikevičijus dati sve od sebe kako bi se iskupio. 

 

 

Nije na odmet podsetiti, da je pitanje da li će na kraju sezone Jasikevičijus produži ugovor sa katalonskim klubom. Jasikevičijus je pre tri godine preuzeo Barselonu, a sa katalonskim klubom osvojio je jednu titulu u Španiji i Kup kralja. Međutim, litvanski stručnjak nije uspeo da osvoji Evroligu.

Španski "As" peneo je pre nekoliko dana da Jasikevičijus ima klauzulu u ugovor po kojoj će se aktuelni ugovor produžiti na još jednu sezonu, ako Barsa osvoji evropsku titulu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija