• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

12:10

KRAJ SAGE! Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Lesora!

Starsportphoto

Košarka

KRAJ SAGE! Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Lesora!

Podeli vest

Centar Partizana, Matijas Lesor, kažnjen je od strane ABA lige sa tri utakmice suspenzije i 10.000 evra novčane kazne.

Krivična prijava koju je Crvena zvezda podnela Tužilaštvu zbog Lesorovog fizičkog na košarkaša crveno-belih, Filipa Petruševa na kraju utakmice je odbačena, saznaje Telegraf i tu će se na ceo slučaj staviti tačka.

Delo koje se Francuzu stavlja na teret nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Prijava je odbačena imajući u vidu višegodišnju praksu Tužilaštva i Apelacionog suda da se „učesnici sportskog takmičenja i sportske manifestacije, znači lica koja po statutu sportskog saveza imaju svojstvo obaveznog i dozvoljenog učesnika sportskog takmičenja ili manifestacije, ne mogu biti izvršioci ovog krivičnog dela - prenosi Telegraf.

Foto: Starsportphoto

 

Lesorov postupak ne može da se tretira kao nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, pa jedino ostaje da ga, eventualno, Petrušev goni po privatnoj tužbi.

Dakle, Francuz će zbog napada na reprezentativca Srbije preskočiti utakmice sa Cedevita Olimpijom u Beogradu, FMP u Železniku i Igokee kod kuće i ostati "lakši" za 10.000 evra! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Raka

pre 1 godinu

Kako kad je pesnicom nokautirao našeg reprezetativca? Užas.

milan

pre 1 godinu

Sramota tužilaštva da podnesu ostavku to nisu tužioci.zato sto igra nesme u zatvor ma nemoj u njegovoj Francuskoj da pitamo koliko bi dobio ta ovako nešto dosta vise da nije tužioc grobar možda .ovo je seamota lesot zaštićen ko beli medved ovo je pretjerano .tnaci gledaoc dobije pet godina i vise ako napadne igrača a igrač ne dobije ništa .treba da se tuzioci snene.

TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

pa za cega se onda dobija 15 utakmica i 50000 evra kazne,verovatno,ako neko nekog ubije na utakmici,sad je sve jasno,a nama ostaje da vracamo istom merom,znaci odma pesnica u glavu,grlo,svom snagom,da se nikad vise ne podigne,male su kazne,steta da se ne iskoriste......jos tog igraca i nagraditi od strane kluba.... i to reci nekom strancu,kome istice ugovor,koga je bas briga za ABA kaznu......

Devojcica

pre 1 godinu

Ono kad dozvolis da te mlati neki dođoš u sopstvenoj kući, pa posle još ideš da cmizdris i tuzakas,moraš da budeš bas,ali bas velika p....ca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija