• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2023

13:49

NEMAMO IZBORA! Dejan Mijatović: MORAMO DA POBEDIMO MEGU!

Starsportphoto

Košarka

NEMAMO IZBORA! Dejan Mijatović: MORAMO DA POBEDIMO MEGU!

Podeli vest

Trener košarkaša Borca Dejan Mijatović rekao je danas da su pred njegovom ekipom dve utakmice ključne za opstanak čačanskog kluba u ABA ligi.

- Već duže vreme igramo utakmice koji su veoma bitne, praktično su život za nas. Nemamo mogućnost da pravimo dugoročne planove, već idemo od utakmice do utakmice, a meč sa Megom je jedan od prioriteta. Nemamo izbora, moramo na pobedu - rekao je Mijatović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mege, u utakmici 22. kola ABA lige.

Čačanski tim je trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i 16 poraza, dok je Mega osma sa skorom 10/11.

- Mega je ekipa u poslednjih gotovo dva meseca ima poraze samo od Partizana u ABA ligi i Crvene zvezde u finalu Kupa. Nalazi se u velikoj seriji pobeda i ima puno samopouzdanja. Mega je prebrinula probleme oko opstanka u ligi i sad se bori za plasman među najboljih osam ekipa - rekao je Mijatović.

Trener Borca je naveo da Mega igra brzo u tranziciji, tako da će njegov tim morati da "odgovori na mnogo stvari".

- Potrebno je da budemo čvrsti u odbrani, moramo da pariramo u kontakt igri, da puno trčimo. Odlično smo radili i trenirali tokom sedmice, tako da spremno čekamo utakmicu - rekao je Mijatović.

- Nadam se da ćemo sa čačanskom publikom, koja je uvek naš šesti igrač, uspeti da dođemo do zlata vredne pobede - zaključio je trener Borca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija