• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

22:40

BRUTALNI VANJA MARINKOVIĆ IZBACIO ZVEZDU IZ EVROLIGE! Baskonija REŽIRALA ČUDO i eliminisala crveno-bele!

Starsportphoto

Košarka

BRUTALNI VANJA MARINKOVIĆ IZBACIO ZVEZDU IZ EVROLIGE! Baskonija REŽIRALA ČUDO i eliminisala crveno-bele!

Podeli vest

Košarkaši Baskonije savladali su Fenerbahče sa 92:69 u 32. kolu Evrolige.

Kraj nadanja za Crvenu zvezdu... Nakon pobede Baskonije nad Fenerbahčeom četa Duška Ivanovića izgubila je sve šanse za plasman u plej-of Evrolige pošto je španski velikan upisao 17. trijumf i tako izbacio crveno-bele iz trke. 

Baskonija je na svom parketu bila bolja od Fenerbahčea sa 92:69, a tim iz Vitorije do pobede predvodio je Vanja Marinković. Srpski šuter utakmicu je završio sa 35 poena i tako pogurao svoju ekipu ka plasmanu u plej-of. Ipak, Baskniji će biti potreban i faktor sreće u poslednja dva kola kako bi izborili mesto u četvrtfinalu. 

Foto: Starsportphoto

U drugom meču današnjeg programa Olimpijakos je još jednom obesmislio grčki derbi! Crveno-beli su 14. put uzastopno bili bolji od Panatinaikosa, ovoga puta u dvorani Mira i prijateljstva. Četa Jorgosa Barcokasa tako je došla na korak od overe prvog mesta u regularnom delu sezone pošto je Real Madrid na pragu poraza od Partizana. 

Tarik Blek predvodio je Olimpijakos sa 21 poenom, Saša Vezenkov 19 koševa, a Tomas Vokap 11. Sa druge strane, Paris Li bio je najraspoloženiji za igru sa 15 poena, a pratio ga je Dvejn Bejkon sa 14. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17