• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

22:17

BARSELONA SUROVA! Katalonci na KORAK od FAJNAL FORA! Žalgiris BEZ ŠANSE u Blaugrani!

Starsportphoto©

Košarka

BARSELONA SUROVA! Katalonci na KORAK od FAJNAL FORA! Žalgiris BEZ ŠANSE u Blaugrani!

Podeli vest

Košarkaši Barselone savladali su Žalgiris u drugom meču četvrtfinala Evrolige - 89:81.

Bila je Barselona surova u prvom duelu, toliko moćna da Žalgiris nije imao nikakve šanse. Ekipa iz Kaunasa danas je bila nešto bliža čudu u srcu Katalonije, ali opet nedovoljno za pobedu. Četa Šarasa Jasikevičijusa slavila je i u drugom meču, te je sada na korak od plasmana na završni turnir Evrolige - 89:81. 

Držao se Žalgiris duže od tri četvrtine u Blaugrani, mao aktivan rezultat najviše zahvaljujući Brazdeikisu koji je meč završio sa 20 poena. Ipak, prevagu na ovoj utakmici napravio je Jan Veseli koji je upisao 26 koševa, šest skokova uz šut iz igre 10/13. 

Foto: Starsportphoto©

Izvrstan je ponovo bio i Nikola Mirotić sa 22 koša. Upravo je španski reprezentativac bio prelomni faktor u poslednjoj četvrtini, baš kao Nikola Kalinić sa osam poena u ključnim momentima. 

Naredni meč na programu je u sredu, domaćin je Žalgiris, a ukoliko Barselona slavi u Kaunasu obezbediće mesto među četiri najbolje ekipe u Evroligi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija