• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

10:05

"GROBARI" I "DELIJE", SPREMITE SE! Poznata satnica finala ABA, direktor očitao LEKCIJU Partizanu

Starsportphoto

Košarka

"GROBARI" I "DELIJE", SPREMITE SE! Poznata satnica finala ABA, direktor očitao LEKCIJU Partizanu

Podeli vest

Konačno je poznato kada će košarkaši Partizana i Crvene zvezde krenuti u pohod na titulu ABA lige!

Drama koja danima traje izgleda da se bliži kraju jer je ABA liga predstavnicima medija poslala raspored finala, sa sve satnicom!

Uspeli su čelnici ABA lige i KLS-a da pronađu najbolje rešenje za košarku i dogovore se da prvo bude odigrana finalna serija u domaćem takmičenju, a tek onda borba za trofej na Jadranu.

Crvena zvezda se juče složila sa tim predlogom, ali Partizan nije! 

Foto: Starsportphoto©

Žestok okršaj i dalje na čekanju: Čarke sa jednog od prethodnih derbija

Međutim, izgleda da će crno-beli morati da popuste jer je ABA liga objavila raspored, a pre toga i pravilnik u kom jasno piše da sportski direktor ABA lige može da odredi i drugi termin igranja utakmica.

S obzirom na sve navedeno, prva dva meča, kada je Partizan domaćin, igraće se od 20 časova 13. i 15. juna, a treći u "Pioniru" od 20.30 18. juna.

Potencijalni četvrti i peti meč na programu su 20. i 23. juna, ali tačno vreme za sada nije poznato.

Foto: prinstscreen

Mejl koji je direktor ABA lige poslao Partizanu

Informer je došao u uvid mejla koji je sportski direktor takmičenja Milija Vojinović poslao Partizanu. On ih je zamolio ih za razumevanje, s obzirom na to da im je više puta izlazio u susret.

"Poštujući iznet stav KK Partizan, iskreno se nadam da će imati razumevanje za konačnu odluku po pitanju termina finalne serije i da će pri tome imati u vidu sve odluke koje sam doneo tokom određivanja termina njegovih utakmica plej-ofa. Počev od pomeranka prve utakmice četvrtfinala, što je dovelo ekipu Studentskog centra da ima pauzu od završetka ligaškog dela 18. aprila do prve utakmice četvrtfinala 15. maja. Zatim, pomeranja prve plufinalne utakmcie sa 27. maja na 28 na Molbu Partizana, a koja je donela vleike probleme KK Cedevita Olimpija po pitanju organizacije putovanja. Nadam se da će KKp ovog puta biti tajkoji ima razumevanja", navodi se, između ostalog, u mejlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 10 meseci

Vidi se dokle korupcija u sportu, državi, dolazi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17