• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

14:00

Nisu smeli da ga ljute! Pešić pobedio košarkaše u stonom tenisu (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Nisu smeli da ga ljute! Pešić pobedio košarkaše u stonom tenisu (VIDEO)

Podeli vest

Sjajna je atmosfera u ekipi košarkaške reprezentacije Srbije pred početak Svetskog prvenstva!

"Orlovi" su spremni za start, a imaju vremena i malo da se opuste pred prvu utakmicu sa Kinom u subotu (14.00, RTS).  

Kako se moglo videti na snimku koji je objavljen na Tviteru i Instagramu Košarkaškog saveza Srbije igrači našeg tima su igrali stoni tenis između sebe, a pobednik će iznenaditi sve. Ni manje ni više, nego selektor Svetislav Pešić, koji je odavno zagazio u osmu deceniju života.

Pešić je u finalu bio bolji od Stefana Jovića, dok je u poslednjem poenu sve oduševio kada je smečovao lopticu i tako pobedio reprezentativnog plejmejkera. Jović se kasnije našalio da nije hteo da ljuti selektora:

"Imamo trening za sat, da ge ne ljutimo", našalio se Jović.

 

Foto: printscreen

 

 

FIBA Svetsko prvenstvo u košarci će se održati u Indoneziji, Japanu i na Filipinima od 25. avgusta do 10. septembra 2023. godine. Ovo će biti 19. izdanje Svetskog prvenstva u košarci, a prvi put će se održati u tri zemlje. Tri grada će ugostiti najbolje košarkaše na planeti: Manila (Filipini), Okinava (Japan) i Džakarta (Indonezija).

Naša ekipa takmičenje počinje 26. avgusta, kada od 14 časova igra sa Kinom, u istom terminu 28. avgusta je duel sa Portorikom, a dva dana kasnije utakmica sa Južnim Sudanom od 10 časova. "Orlovi", ukoliko se plasiraju u drugu fazu, u šta smo uvereni, se ukrštaju sa grupom A u kojoj su Angola, Dominikanska Republika, Filipini i opet ta Italija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija