• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

23:33

Pavićević zaplakao na pres konferenciji! Trener Mornara poslao poruku: Miševi treba da znaju

Starsportphoto

Košarka

Pavićević zaplakao na pres konferenciji! Trener Mornara poslao poruku: Miševi treba da znaju

Podeli vest

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević zaplakao je na konferencijia za medije posle utakmice Mornara sa njegovim Partizanom.

Partizan je pobedio Mornar rezultatom 98:76 u meču 14. kola regionalanog šampionata.

Mihailo je vrlo emotivno govorio o hapšenju svog brata Đorđija Pavićevića, prvog čoveka kluba koji je osumnjičen da je švercovao cigarete.

- Ovo je bila najteža utakmica u mom životu, iskren da budem. Ne znam kako sam ostao u dvorani, jer ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vredni pomena, nego je punio Đoko Pavićević. I ako mi je brat i možda nije u redu, ali želim da mu se zahvalim. Hvala ti Đoko na još jednom spektaklu koji si priredio ovom gradu. Vraćaju ti, kao što vidiš, na jedan lep način. Ali, neću dalje, ovo je sport i držaću se sporta. Kada budem pričao o tim stvarima, oglasiću se javno i svi će od mene čuti moje mišljenje. Ne bih želeo da iskorišćavam ovaj sportski, veličanstven događaj. Sedam punih godina priređujemo i gradu i državi Crnoj Gori košarkaški spektakl po kojima se u superlativima priča. I na to smo više nego ponosni. Košarka će se igrati i posle nas, ali ostaje priča o jednom periodu gde će ostati zlatnim slovima upisano u istoriji sporta u Baru. Ne samo u Baru, jer je naš klub stekao simpatije svuda, ne samo u regionu. Ovo je jedini klub koji može da se pohvali sa jednom činjenicom, pričam iz ličnog iskustva i kontakta sa ljudima. I navijači Partizana, Zvezde, dva najveća kluba na ovim prostorima, kada me sretnu uvek mi kažu jedno, da posle kluba za koji navijaju, navijaju za Mornar. Nema većeg komplimenta od tog. Svakoga smo lepo dočekali, kao što smo svuda lepo dočekani. Planirali smo zajedničku večeru, ali zbog kalendara moraju da se vrate, nadoknadićemo i to. Bolje da sa ovim i završim. Poneće me emocije, srce. A, ti miševi treba da znaju da mi srca imamo, dovoljno za sve. I za ljubav i za druge stvari - rekao je Pavićević.

Nije se tu zaustavio Pavićević, nastavio je da priča svom bratu.

- Želim svima da poželim zdravlje i sreću u familiji, porodica je najvažnija. Znam da biste to pitali, ali ne bih da večeras koristimo ovu sportsku priredbu. Biće prilike da se oglasim. Želim da kažem još jednom, Đoko, hvala ti na sve što si uradio. Da iskoristim još jednu izreku, teške situacije podsete jakog čoveka, kod slabog ostaju zauvek. Znam da je on izuzetno jak čovek i da će i ovo prevaliti preko glave, kao i mnoge druge stvari. Sa ovim ću završiti. Pre dve godine, u vreme korone, kada se delio sa životom i kada obraza nisam sušio, u poređenju sa tim, ovo je jedna dečija igra. I ja znam kako će se ovo završiti. Toliko od mene - podvukao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija