• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

20:11

Bez pitanja za Obradovića nakon meča, samo pohvale!

abaliga.com

Partizan

Bez pitanja za Obradovića nakon meča, samo pohvale!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pregazili su Mornar u Baru sa 98:76 u sjajnoj atmosferi dvorane "Topolica".

U jednoj lepoj i prijateljskoj atmosferi, sa dosta navijača, protekao je meč crno-belih i Barana.

Zadovoljstvo čitavim događajem iskazali su i dvojica trenera Željko Obradović i Mihailo Pavićević, a strateg crno-belih dobio je pravu plejadu komplimenata na konferenciji za štampu posle meča.

Foto: abaliga.com

Pravi spektakl viđen u "Topolici"

Trofejnom treneru nije postavljeno nijedno pitanje već je nekadašnji portparol Mornara želeo da se zahvali popularno Žocu i iskaže divljenje.

- Ja sam nekada radio kao portparol Mornara i žao mi je što nisam na toj poziciji i sada. Žao mi je što ne sedim pored takve veličine i najvećeg trenera u Evropi. Nemam pitanje već samo želim da zahvalim i iskažem divljenje gospodinu Obradoviću. Sve ovo kažem kao veliki navijač Crvene zvezde - rekao je crnogorski novinar.

Obradović, pomalo zatečen, zahvalio je na lepim rečima pa je i on sam počeo sa pohvalama na račun porodice Pavićević.

Foto: abaliga.com

Mihailo Pavićević i Željko Obradović

- Ovo je bila utakmica koju smo morali odigrati ozbiljno i dali smo sve od sebe da tako i bude. Nije lako pričati, pogledajte ovu atmosferu. Zahvaljujem se navijačima koji su nas pratili ovde, a oni su sa nama zbog porodice Pavićević. Ona je podigla Mornar i želim toj porodici srećnu novu godinu i uspehe u novoj godini. Zaista je lepo videti ovakve scene. Daj Bože da svaka hala u ABA ligi bude ispunjena dobrom atmosferom kao ova u Baru ili "Krešimir Ćosić"  u Zadru - rekao je Obradović.

Crno-beli nisu imali vremena za odmor već su se odmah uputili na aerodrom, odakle će krenuti put Beograda u kratkotrajne pripreme pred duplo kolo Evrolige.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija