• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

07:29

Nezabeležena scena na derbiju! Pogledajte šta je sudija uradio

Starsportphoto©

Košarka

Nezabeležena scena na derbiju! Pogledajte šta je sudija uradio

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 88:86 u večom derbiju u 18. kolu regionalne ABA lige, na kome smo videli i jednu neverovatnu scenu.

Sudija Saša Pukl napravio je nezabeležen potez na košarkaškim utakmicama Crvene zvezde i Partizana. 

Sredinom druge četvrtine došlo je do manjeg sukoba košarkaša večitih rivala. Tokom napada Partizana Adam Hanga je procenio gde će lopta krenuti nakon pasa Alekse Avramovića ka Zeku Ledeju pod košem Zvezde. Skočio je ka lopti Jago dos Santos, pa su svi završili na parketu.

Čak se na podu našao i sudija Pukl. Arbitar iz Slovenije se bacio na parket kako bi sprečio bilo kakav incident, pa se situacija na sreću brzo primirila.

Pogledajte situaciju kojoj ne prisustvujemo često na utakmicama večitih rivala.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Bio je ovo četvrti ovosezonski susret večitih rivala, sada je skor 2:2. Zvezda je pobedom skoro sigurno osigurala prvu poziciju koja donosi prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige, dok je Partizan porazom napravio korak unazad. Crveno-beli su trenutno sa skorom 16-2 na prvom mestu, dok je najveći rival sa učinkom 13-5 na deobi drugog sa ekipom Budućnosti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija