• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

14.05.2024

11:05

Kladionice se hitno oglasile! Ovo su kvote za drugi meč finala! (FOTO)

Starsportphoto

Košarka

Kladionice se hitno oglasile! Ovo su kvote za drugi meč finala! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra veče (19.30, Arena 1 premijum) dočekaće Partizan u drugom meču finalne serije ABA lige, a prema procenama bukmejkera, crveno-beli su ogromni favoriti da povedu sa 2:0, čak veći nego u prvom duelu odigranom sinoć!

Ekipa Janisa Sferopulosa sinoć je slavila sa 85:82 i tako povela u finalnoj seriji. Iako je utakmica bila dramatična i neizvesna do samog kraja, bukmejkeri veruju da će ekipa sa Malog Kalemegdana lakše doći do trijumfa u novom okršaju, koji je na programu sutra.

Kvota na trijumf Crvene zvezde iznosi svega 1,45, dok je na Partizan 2,90. Podsetimo, pred prvi meč takođe su crveno-beli bili favoriti, doduše sa nešto "jačom" kvotom (1,54), dok je koeficijent na trijumf tima Željka Obradovića bio u rasponu od 2,60 do 2,80. Ovog puta, izgleda da kladionice smatraju da je domaći tim naučio lekciju i da neće dopustiti gostima da oni budu ti koji će diktirati ritam utakmice.

Kako kvote izgledaju, možete pogledati na narednoj fotografiji.

Foto: printscreen flashscore

Kvote za drugi meč finala

ABA liga jutros se oglasila i odredila arbitre za naredni okršaj večitih rivala. U pitanju su slovenački arbitar Damir Javor, Srbin Uroš Obrknežević i Crnogorac Miloš Koljenšić. Treći duel na programu je u nedelju u Beogradskoj areni pred navijačima Partizana, a ako bude potrebe za četvrtom i petom utakmicom one su na programu 21. odnosno 25. juna (zasad, postoji mogućnost od promene termina).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija