• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.05.2024

11:10

Lesor izazvao buru na mrežama! Osvojio Evroligu, pa pokazao ovu zastavu! (FOTO)

printscreen instagram

Košarka

Lesor izazvao buru na mrežama! Osvojio Evroligu, pa pokazao ovu zastavu! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor bio je u centru pažnje nakon što je njegov tim sinoć osvojio Evroligu pobedom nad Real Madridom u finalu u Berlinu (95:80).

Lesor je svoju prvu titulu prvaka Evrope proslavio burno na terenu, pa u svlačionici zajedno sa saigračem iz Partizana Janisom Papapetruom, a onda je celoj javnosti na sebi svojstven način poslao poruku da on nije centar za Evrokup, već za najviši nivo Evrolige.

Svoj šou imao je i na Instagram lajvu koji je otvorio, kada je išao od saigrača do saigrača i kroz par rečenica opisao sezonu. Na kraju, očigledno da je Matijas spremio i zastavu jedne države kako bi sa njom proslavio titulu prvaka Starog kontinenta.

U pitnju je zastava karipske države Martinik, odakle je Matijas rodom.

Foto: printscreen instagram

Lesor sa zastavom Martinika

Matijas je rođen na ovom ostrvu i često voli da ode tamo, a prilikom davanja intervjua posebno je to i naglasio.

- Ova titula je dokaz svima sa mog ostrva da možemo da uspemo! Ja sam dečak iz malog sela. Nisam čak iz glavnom grada, već iz malog sela sa Martinika. Stići od Morn Vera do vrha Evrolige je nešto neverovatno - kaže Lesor.

Primera radi, sa ostrva Martinik su neki poznati bivši fudbaleri, poput Tijerija Anrija, Silvana Viltora, Erika Abidala, Rafaela Varana i Loika Remija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija