• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.05.2024

09:55

Bio bih i ja sa Bijonse i Rijanom... Džejms "poklopio" Arape

Starsportphoto

Košarka

Bio bih i ja sa Bijonse i Rijanom... Džejms "poklopio" Arape

Podeli vest

Dejan Kamenjašević, generalni direktor Dubaija koji je zvanično ušao u ABA ligu, poručio je da neće dovoditi skupa pojačanja, poput Majka Džejmsa, o čemu se spekulisalo, a oglasio se i košarkaš.

Džejms, košarkaš Monaka, nije propustio priliku da odgovori i našali se sa klubom iz Dubaija, te im je poručio da ne mogu da ga dovedu i da hoće. 

"To je kao kada bih ja rekao da ne želim da izlazim sa Bijonse ili Rijanom. Jer nikada nisam ni bio u mogućnosti", napisao je Džejms i izazvao puno pozitivnih komentara.

 

 

 

Kamenjašević kaže da će klub imati skroman budžet.

- Ne dovodimo Tavaresa, Džejmsa… Naš koncept je biznis, bićemo takmičarska ekipa, za ABA ligu će biti skroman budžet. Želimo da upoznamo ABA ligu, takmičarski nam nije prioritet da osvojimo ABA ligu. Kroz ABA ligu ne ulazimo u Evroligu ili Evrokup. Naravno da Emirati nisu košarkaška sila, ali razvija se košarka… Svetsko prvenstvo 2027. je u Dohi. Zašto onda i ABA liga i Evropa se ne bi približili.

Šuškalo se da će Dubai domaće utakmice igrati u Beogradu.

- Igraćemo u Koka-kola areni u Dubajiu, a ne u Beogradu kako su kružile informacije. Domaće utakmice ćemi igrati od 15.00 časova prema ovdašnjem vremenu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija