• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

29.05.2024

12:52

Gurović zvanično suspendovan! Evo koliko će morati da plati, a neće ga ni biti u košarci

Pedja Milosavljević

Košarka

Gurović zvanično suspendovan! Evo koliko će morati da plati, a neće ga ni biti u košarci

Podeli vest

Disciplinski organi KSB i KSS privremeno su na šest meseci suspendovali i sa 250.000 dinara kaznili nekadašnjeg reprezentativca Milana Gurovića zbog učestvovanja u tuči 16. maja na završnom turniru juniorske Kvalitetne lige između njegovog kluba Reala i Vizure.

Komesar takmičenja mlađih kategorija KSB Marko Strika odredio je kaznu i domaćinu Realu. Zbog slabe organizacije utakmice, nedovoljnog broja redara i nedostavljanja potvrde o prijavi utakmice pre početka susreta nadležnom MUP-u moraće da plate 30.000 dinara.

Sa 70.000 dinara kažnjen je klub i zbog ulaska navijača na teren po završetku meča, a na to su dodali i 100.000 dinara na osnovu Disciplinskog pravilnika KSS.

Kažnjena su trojica igrača Reala Vukman Gurović, sin Milana Gurovića, zabranom igranja tri meseca i sa 18.000 dinara. Potom Simon Majok sa četiri meseca neigranja i 30.000 dinara i Tadija Stevanović neigranjem tri meseca i 18.000.

Sankcionisan je i trio Vizure. Strahinja Bogdanović je suspendovan na dva meseca i moraće da plati 18.000 dinara, Đorđe Antić na tri meseca i platiće 18.000, a Nikola Vasić kažnjen je sa tri meseca i 24.000 dinara.

Kažnjeni imaju pravo žalbe drugostepenom disciplinskom organu u roku od osam dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija