• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.06.2024

05:51

Teodosić se oglasio posle haosa! Poslao kratku poruku

Starsportphoto

Košarka

Teodosić se oglasio posle haosa! Poslao kratku poruku

Podeli vest

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde su odigrali jedan od najskandaloznijih večitih derbija, opet je haos obeležio duel najvećih rivala, pošto je druga utakmica finalne serije Superlige Srbije prekinuta.

Meč je prekinut u 23. minutu pri rezultatu 57:45 za crno-bele. Nakon uvreda sa tribina upućenih Vesni Čović, ali i zbog gađanja predmetima igrača crveno-belih, sudije su rešile da prekinu meč i zatraže da se tribine isprazne. Igrači Crvene zvezde zajedno sa stručnim štabom napustili su teren, a za njima i sudije. 

Navijači Partizana su potom skandirali da ne žele da njihovi ljubimci nastave meč bez svojih navijača. Delovalo je da je sve gotovo, jer je delegat prekinuo utakmicu, a onda je usledio veleobrt. Zvezda je izašla na parket i krenula u zvanično zagrevanje, a košarkaši Partizana imali su 15 minuta da se pojave kako bi se meč nastavio. U 22.50 zvanično je počelo odbrojavanje, jer su se i sudije tada pojavile na parketu Arene, igrači Zvezde su čekali, vreme je isteklo, a košarkaši crno-belih se nisu pojavili, pa je Zvezda ovu utakmicu dobila službenih rezultatom.

Košarkaš Zvezde Miloš Teodosić je nakon haosa imao kratak i jasan komentar. 

- Laku noć, prijatno - poručio je Teodosić.

Foto: Informer

 

 

Nakon cirkusa oglasio se direktor takmičenja Aleksandar Grujin. On je otkrio kada i kako će biti registrovan meč Partizana i Crvene zvezde koji je večeras prekinut zbog uvredljivog skandiranja Vesni Čović, supruzi prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

- Utakmica će se sutra registrovati službenim rezultatom 20:0 na osvonu izveštaja delegata. U dogovoru sa Crvenom zvezdom u narednim danima, pretpostavljam da će organizovati prigodan termin i uručićemo pehar i medalje - rekao je Grujin.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija