• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2024

17:57

Da pokažemo celom svetu ko je najbolji i ko je nepobediv! Predsednik Vučić se zahvalio Jokiću i ostalim reprezentativcima (FOTO)

Peđa Milosavljević

Košarka

Da pokažemo celom svetu ko je najbolji i ko je nepobediv! Predsednik Vučić se zahvalio Jokiću i ostalim reprezentativcima (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se Nikoli Jokiću, najboljem igraču sveta i aktuelnom MVP-u NBA lige, kao i svim drugim reprezentativcima koji će predstavljati našu košarkašku reprezenaciju na OI u Parizu.

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i istakao da, kakav god bio rezultat u Parizu, Srbija će biti uz naše košarkaše.

- Veliko hvala najboljem igraču na planeti i veliko hvala svim drugim srpskim reprezentativcima. Kakve god rezultate postigli u Francuskoj, Srbija će biti uz vas. Samo želim da vam kažem, da se cela Srbija nada da pobedite najjaču američku reprezentaciju svih vremena. Da pokažemo svetu ko je najbolji i ko je nepobediv. Živela Srbija! - napisao je Vučić.

 

 

Podsetimo, kako smo već pisali Nikola Jokić (29) najbolji svetski košarkaš, prihvatio je da ovog leta nastupi za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama zbog molbe predsednika države Aleksandra Vučića lično!

Najbolji igrač sveta dugo je bio u dilemi da li da zaigra za Srbiju, pošto je imao izuzetno napornu sezonu u Denveru i NBA ligi. Ipak, nakon molbe predsednika države Aleksandra Vučića, koji je tokom gostovanja na RTS biranim rečima govorio o njemu, sjajni košarkaš je doneo konačnu odluku, jer Srbija je iznad svega!

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je spisak košarkaša na koje računa na OI u Parizu. Spisak možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 1 nedelju

Nikola Jokić je pravi šampion, ne samo na terenu, već i van njega. Njegova odluka da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama je inspiracija za sve nas. Hvala vam što nosite naše boje sa ponosom!”

Мiraš

pre 1 nedelju

Svaka čast našim reprezentativcima koji su pravi primeri nepobedivosti i vrhunskog kvaliteta. Zahvaljujući vama, Srbija stoji visoko na sportskoj mapi sveta!

Đorđije

pre 1 nedelju

Predsednikova zahvalnost odražava koliko smo svi ponosni na Jokića i naš tim. Njihova odlučnost i snaga će pokazati svetu pravu vrednost srpskog duha.

Balša

pre 1 nedelju

Neka ova Olimpijada bude prilika da se naša zemlja upiše u istoriju kao nepobediva. Verujemo u vas i vašu sposobnost da pokažete svetu ko je najbolji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija