• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

19.06.2024

11:13

"Grobarima" će ovo naterati suze na oči! Panter predstavljen u dresu Barselone (FOTO)

Starsportphoto

Košarka

"Grobarima" će ovo naterati suze na oči! Panter predstavljen u dresu Barselone (FOTO)

Podeli vest

Doskorašnji kapiten Partizana Kevin Panter (30) zvanično je predstavljen u Barseloni.

Američki košarkaš napustio je Partizan posle tri godine, što je klub iz Humske juče zvanično objavio.

 

 

Karijeru nastavlja u katalonskom klubu, za koji je zamalo zaigrao i prošle sezone, što je sada zvanično objavljeno posle nekoliko dana najavljivanja.

Prošle sezone Panter se u poslednjem momentu predomislio i ostao u Partizanu, ali sada je odlučio da promeni sredinu.

Amerikanac iz Bronksa trebalo bi da dobije jednogodišnji ugovor vredan tri miliona dolara.

Panter je juče, nakon što se klub oprostio od njega, imao emotivnu objavu upućenu Partizanu.

"Protekle tri godine u Partizanu su bile izazovne, ali i neverovatne. Zahvalan sam jer je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu i kroz neverovatna i teška vremena. Ljudima, a posebno deci - nadam se da sam inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe. Mojim saigračima u poslednje tri godine - sve vas volim. Delili smo sjajne uspomene i izgradili jake veze koje će trajati zauvek. Za moj trenerski štab - od prvog dana ste bili samo najbolji. Otkako sam stigao u Beograd, pomogli ste mi na sve moguće načine. 'Grobarima' - najboljim navijačima na svetu, hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i padova, bez obzira na sve. Fizioterapeutima - hvala što ste uvek bili tu za tim i za sve kojima je pomoć bila potrebna. Cenim sve što ste davali svaki dan. Klubu Partizana hvala što je ovo bio moj dom tri godine. Uvek ćeš biti u mom srcu. Treneru Obradoviću - postavio si me za kapitena posle prve godine u Partizanu. Verovao si u mene. Izuzetno sam zahvalan za vezu koju smo imali i što sam vas imao!", emotivno je poručio Panter.

Kevin je tokom karijere igrao za Lavrio, Antverpen, AEK, Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu, Armani i Partizan, čiji je kapiten u poslednje dve godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija