• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

25.08.2024

12:06

Bobi progovorio o planovima! Marjanović otkrio kako vidi svoju budućnost!

USA Today

Košarka

Bobi progovorio o planovima! Marjanović otkrio kako vidi svoju budućnost!

Podeli vest

Iskusni srpski centar Boban Marjanović trenutno je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Hjuston Roketsima.

Iako još uvek čeka ponudu iz NBA lige, popularni "Bobi" ostaje opušten i optimističan, s obzirom na to da mu se otvaraju i druge opcije za nastavak karijere.

"Nemam planove. Uživam u svakom segmentu života. Očekujem NBA, ali ako ne dođe do toga, ima dosta toga što je trenutno na papiru. O tom, potom. Idemo dalje", rekao je za "Meridian" Marjanović.

Foto: Goran Dragić foundation

Boban Marjanović

Marjanović, poznat po svojoj izuzetnoj radnoj etici i energiji, trenutno se nalazi u vrhunskoj formi i vredno trenira kako bi bio spreman za sve izazove koji ga očekuju.

"Treniramo svaki dan po četiri sata, kao kad sam imao 18 godina pa smo morali kod Dude u reprezentaciji da radimo ujutru, pa na trčanje po stadionu, pa terntana, pa četiri sata uveče. Tako je sada, bukvalno. Što se toga tiče – nema problema. Na dobrom sam nivou", otkrio je srpski gorostas.

Marjanović je u NBA ligi poznat po svojoj dominantnoj visini, sjajnom karakteru i sposobnosti da doprinese ekipi na različite načine. Tokom svoje karijere, stekao je status jednog od najomiljenijih igrača, kako među saigračima, tako i među navijačima.

Dok čeka na novu ponudu iz NBA, Marjanović ostaje fokusiran na održavanje forme i pripremu za sve moguće scenarije. Njegov pristup karijeri, bez pritiska i uz osmeh, ostaje nepromenjen, a ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem prate svaki korak ovog omiljenog igrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije!
Live TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije!

Suđenje Urošu Blažiću održano je tri puta uzastopno u Beogradu. On je pokušao da se opravda i da umanji odgovornost. Po prvi put imao je prilike da se soči sa porodicama ljudi koje je ubio. Uroš Blažić izneo je svoju odbranu i rekao da je razlog za njegovo ponašanje bilo to što je uzimao previše testosterona. Na ovu temu u "Info jutru govorio je vlasnik teretane Ahilej, Aleksandar Đorđević i fitnes terner Ivan Đorđević. Uživo u program javio se i advokat koji zastupa porodice Stefana Stefanovića.

25.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija