• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

06.09.2024

12:10

Hoće li Micić u Denver? Srpski plejmejker otkrio da li će igrati sa Jokićem sledeće sezone!

Starsportphoto

Košarka

Hoće li Micić u Denver? Srpski plejmejker otkrio da li će igrati sa Jokićem sledeće sezone!

Podeli vest

Plejmejker reprezentacije Srbije, Vasilije Micić, dobio je poseban znak priznanja na Karaburmi, gde je na fasadi Osnovne škole "Jovan Cvijić", koju je pohađao, oslikan veliki mural u njegovu čast.

Micić je posetio školu i mural, prisetivši se svojih početaka i govoreći o svojim sadašnjim i budućim košarkaškim izazovima.

Pored emocija zbog murala, Vasa je govorio i o mogućnosti da se pridruži Nikoli Jokiću u Denver Nagetsima, nakon što su se pojavile glasine o njegovom potencijalnom prelasku u NBA šampionski tim. Međutim, Micić je jasno stavio do znanja da ostaje u Šarlotu.

- Ostajem u Šarlotu, to je zvanično. Sve ove spekulacije koje su bile, ja nisam želeo da komentarišem kada nije bilo nešto konkretno. Verovatno je postojalo neko interesovanje, ali ništa toliko značajno da mogu da komentarišem nešto povodom toga. Srećan sam da me tu žele, nadam se da će ova druga godina biti plodnija za mene - izjavio je Micić.

Foto: Reuters

Vasilije Micić

 

Na pitanje o igranju sa Jokićem u Denveru, Micić nije isključio tu mogućnost u budućnosti, ali je naglasio da bi želeo još vremena da se dokaže u NBA ligi.

- Denver, ne znam. Dva-tri puta se vraćao. Meni je to želja zbog Joke da igramo zajedno, a šta će biti ne znam, mislim da mi treba još godinu dana, da na tom tržištu pokažem da mogu, jer šta god ja radio van američkog tla, oni ipak veruju samo igračima koji su se dokazali u Americi, tako da mislim da jedna sezona sa trejdom u dva solidna meseca ne mislim da je dovoljna za ekipu takvog kalibra da mogu da budu sigurni da me dovedu, ali možda sledeće sezone, videćemo - dodao je Micić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30