• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

15:49

Bomba u Atini! Panatinaikos doveo NBA igrača koga je hteo i Partizan! (FOTO)

. EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Košarka

Bomba u Atini! Panatinaikos doveo NBA igrača koga je hteo i Partizan! (FOTO)

Podeli vest

Turski košarkaš Džedi Osman novi je igrač Panatinaikosa, što je potvrdio predsednik kluba Dimitris Janakopulos putem svog Instagram storija.

Janakopulos, poznat po kontroverznom stilu objava, ovu transfer bombu na evropskom košarkaškom tržištu najavio je na društvenim mrežama, što je izazvalo oduševljenje među navijačima grčkog giganta.

Osman se vraća u Evropu nakon jedne sezone provedene u San Antonio Sparsima, dok je prethodnih šest godina bio član Klivlend Kavalirsa. Tokom svog NBA staža, Osman je pokazao stabilne performanse, a prošle sezone beležio je 6,8 poena, 2,5 skokova i 1,7 asistencija po utakmici.

 

 

Pre odlaska u NBA, Osman je igrao za Anadolu Efes, ali tada nije imao priliku da sarađuje sa trenutnim trenerom Panatinaikosa Erginom Atamanom, koji je preuzeo Efes tek nakon Osmanovog odlaska u Ameriku, 2017. godine.

Osman, 29-godišnjak tursko-makedonskog porekla, sada se pridružuje ambicioznom projektu Panatinaikosa, koji pod Atamanovim vođstvom želi da povrati dominaciju u Evroligi. Ovaj potez već se naziva jednom od najvažnijih akvizicija leta, a Osmanov dolazak donosi ogromno iskustvo i kvalitet grčkom timu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Prekipelo! Počinje lov na ukrajinske zvaničnike! Poslednji potez Kijeva kap koja je prelila času, Rusi obećali i nagrade!
TOTALNA ESKALACIJA

Prekipelo! Počinje lov na ukrajinske zvaničnike! Poslednji potez Kijeva kap koja je prelila času, Rusi obećali i nagrade!

Poslanik Državne dume iz Krima i član komiteta za bezbednost Mihail Šeremet izjavio je za RIA Novosti da nudi nagradu od 100 hiljada rubalja za pomoć u hapšenju zvaničnog predstavnika Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine Georgija Tihog, koji je uputio uvredljive komentare i pretnje Rusiji i njenim međunarodnim partnerima. Šeremet je naglasio da je ćelija već spremna.

07.09.2024

13:14

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija