• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

14:12

Hoće li Lučić ispuniti želju "grobarima"? Veteran progovorio o povratku u Partizan!

Starsportphoto

Partizan

Hoće li Lučić ispuniti želju "grobarima"? Veteran progovorio o povratku u Partizan!

Podeli vest

Srpski košarkaš Vladimir Lučić, trenutno igrač Bajerna iz Minhena, progovorio je o šansama za povratak u Partizan, klub u kojem je igrao od 2008. do 2013. godine.

Iako su mediji i navijači godinama priželjkivali njegov povratak u crno-beli dres, ovog leta, uprkos kontaktima, do toga nije došlo.

- Imam još godinu dana ugovora sa Bajernom. Čuo sam za izjavu trenera Partizana, čak mi je i Leo Vesterman prosledio tu informaciju, iako nisam siguran kako je do nje došao. Bilo je kontakata ovog leta, ali ja sam i dalje igrač Bajerna - izjavio je Lučić za "Basketballsphere".

Foto: Starsportphoto

Vladimir Lučić

Lučić, četvorostruki šampion ABA lige sa Partizanom, kratko je analizirao i promene u timu crno-belih. Prema njegovom mišljenju, Partizan je napravio značajan zaokret u svojoj filozofiji pod vođstvom Željka Obradovića.

- Ove sezone ekipa je defanzivno orijentisana, svi igrači su izuzetno visoki za svoje pozicije i odbrambeno vrlo jaki. Naravno, poseduju i ofanzivni talenat, mnogi su igrali u NBA i Evroligi, ali ovo je novi projekat - ocenio je Lučić.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Lučić

On je istakao važnost prilagođavanja novih igrača na specifičnu atmosferu u Beogradu i pritisak koji nosi igranje za Partizan.

- Sigurno da će biti potrebno vreme da se naviknu na Beograd, navijače i pritisak. Ključni će biti rezultati u prvim derbijima, jer ti mečevi u Beogradu često odlučuju tok čitave sezone - zaključio je Lučić, podsećajući na važnost duela sa Crvenom zvezdom.

Iako povratak u Partizan ovog puta nije realizovan, Lučić ostavlja vrata otvorena za budućnost, ali za sada je fokusiran na obaveze u Bajernu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija