• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

17.09.2024

17:05

Miško najavio Bobanov dolazak! Naš centar oblači dres  evropskog velikana!

profimedia

Košarka

Miško najavio Bobanov dolazak! Naš centar oblači dres evropskog velikana!

Podeli vest

Agent Bobana Marjanovića, Miško Ražnatović imao je veoma zanimljivu objavu na društvenoj mreži "X" koja bi mogla da znači da će Boban Marjanović biti novo pojačanje Fenerbahčea.

Miško Ražnatovičć je objavu na društvenoj mrežu "X", a košarkaški sajt "Jurohups" prenosi da je ona posvećena potencijalnom trasnferu Bobana Marjanovića u Fenerbahče.

"Današnja Instagram matematička operacija glasi 1.300.000 + 1.000.000 = 2.300.000", napisao je on.

 

 

Mnogi na početku nisu znali o čemu se radi, a dilema je rešena. Boban Marjanović ima 1.000.000 pratilaca na Instagramu, a Fenerbahče 1.300.000, što bi značilo da zajedno imaj 2.300.000.

Prethodno se za Marjanovićeve usluge interesovao Bešiktaš, ipak izgleda da bi naš nekadašnji reprezentativac uskoro mogao da postane član njihovog rivala.

On je ranije igrao za Hemofarm, CSKA, Žalgiris, Radnički Kragujevac, Megu, Crvenu zvezdu, San Antonio, Detroit, Los Anđeles Kliperse, Filadelfiju, Dalas i Hjuston.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati
Društvo

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati

Nova pravila za ulazak u zemlje Evropske unije donose značajne promene koje će uticati na sve putnike. Evropski sistem putnih informacija i autorizacija (ETIAS) predstavlja novi način prijavljivanja za ulazak, ali kako se on razlikuje od tradicionalnih viza? O ovim ključnim pitanjima i njihovim praktičnim implikacijama razgovarali smo u emisiji "Blic Dan" sa Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

17.09.2024

18:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija